promoteam

Heb je zin om een extra centje bij te verdienen voor jullie groepskas? Schrijf je dan in voor het promoteam van de jeugddienst van stad Hasselt. De jeugddienst organiseert regelmatig activiteiten voor kinderen en jongeren, waarbij extra helpende handen altijd welkom zijn! Twee vliegen in één klap dus: wij ondersteunen het jeugdwerk in Hasselt en jullie helpen mee met het jeugdaanbod in onze stad!

WIE
alleen erkende* Hasseltse jeugdverenigingen & erkende studentenverenigingen hoger onderwijs van Hasselt & Diepenbeek (KHLim, Xios, PHL, Uhasselt) kunnen zich inschrijven voor opdrachten promoteam

PROCEDURE
Goed nieuws want we betalen 7 euro per persoon/ per uur. De betaling via overschrijving na de uitvoering. Indien de opdracht niet goed werd uitgevoerd, ontvangt de vereniging geen uitbetaling. De vereniging kan meerdere opdrachten per jaar uitvoeren. Er is dus geen maximumbedrag per vereniging. Minimumleeftijd medewerkers = 16 jaar. (bijv. jeugdverenigingen kunnen de opdracht laten uitvoeren door de leden van de oudste takken als dat gemakkelijker is om aan het aantal personen te geraken! Bovendien kan dit een financiële actie van die takken zodat ze geen wc papier / cactussen / wafels / ... meer moeten gaan verkopen aan huis. Het promoteam wordt telkens ingezet voor een specifieke activiteit. De jeugddienst brieft het promoteam over de opdracht en levert de promotiematerialen aan.

Heb je interesse? Laat het dan meteen weten via jeugd@hasselt.be. De eerste die zich meldt, krijgt de opdracht! Vermeld:

  • naam van de vereniging 
  • gegevens van de contactpersoon (gsm + e-mail)
  • welke opdracht je wilt & met hoeveel personen je dit wilt doen. Dus als je maar aan de helft van het gevraagde aantal komt, geen probleem. Dan vullen we dat bij aan met personen van een andere vereniging.