Buitenspeeldag op 19/04/2017

De lente is in het land. Hoog tijd om terug volop te genieten van de buitenlucht. Ook de jongsten onder ons. Kinderen moeten vrij spel krijgen! En waar kan dat beter dan op de Buitenspeeldag?

Leg die tablet aan de kant, zet je spelcomputer uit! En ja, ook de televisie aanzetten heeft geen zin. Op woensdag 19 april zenden de televisiezenders Nickelodeon, Nick Jr, Studio 100 TV, Ketnet en VTMKZoom tussen 13 en 17 uur toch niets uit. Je zal enkel een zwart scherm zien. Dat komt omdat het de jaarlijkse Buitenspeeldag is.

Plaats van afspraak in Hasselt is Kapermolenpark. De Jeugddienst heeft het een en ander in petto om er een onvergetelijke namiddag van te maken. Rond het thema ‘Avontuurlijk Natuurlijk’ toveren ze het groene park om tot een grote speeltuin. Springkastelen? Check! Een schuimparty? Dubbel check! Kom, gratis en voor niets, een kijkje nemen. Het Kapermolenpark is, met zijn grote speelzone, sowieso een bezoekje waard. En dus zeker op 19 april.

Zin om bij jou in de buurt te gaan ravotten? Ook geen probleem. Op de website van de Jeugddienst vind je een heus sport- en spelplan terug met daarop alle sportterreinen en speeltuintjes in jouw buurt. Trek dus je speelse schoenen aan en trek erop uit!

Meer info
jeugd@hasselt.be
011 23 94 27

Datum publicatie: do 23/03/2017