Cabaskesrock 2018

Op donderdag 24 mei 2018 is het weer tijd voor CABASKESROCK!

Deze fuif is enkel voor kinderen van het 5de en 6de leerjaar van Hasseltse scholen en zal opnieuw doorgaan in de Versuz te Hasselt (Gouverneur Verwilghensingel 70) van 18:00u – 21:00u.


Inkomkaarten kunnen zowel op de jeugddienst (Groenplein 1, vierde verdieping) als op school in voorverkoop aangekocht worden aan €2 per stuk. Heb je geen VVK kaart kunnen bemachtigen? Geen probleem, want op de dag zelf kan je aan de kassa inkom betalen aan €2,5 per persoon.

We werken met drankbonnetjes waarbij één bonnetje gelijk staat aan één drankje en dit kost €1,5. Dat we geen alcohol of energiedrankjes schenken spreekt voor zich. De kinderen zullen, naast swingende beats, ook kunnen genieten van animatie, doe- opdrachtjes, een photobooth en nog veel meer! Medewerkers van de jeugddienst staan die avond klaar om de kinderen een onvergetelijke avond te bezorgen en houden alles goed in het oog!

Fuifgangers kunnen op elk moment afgehaald worden aan de inkom (ten laatste om 21:00u) én mogen de Versuz niet alleen verlaten! Zo kunnen wij, met een gerust hart, je kind laten vertrekken. Volwassenen zijn niet toegelaten in de fuifzaal, maak daarom dus goede afspraken. Vind je het jammer dat jij als volwassene niet binnen mag? Daar hebben we een oplossing voor! We voorzien een aparte ingang voor ouders naar de bovenverdieping en geven je zo de kans om de kinderen te zien feesten!

Datum publicatie: di 22/05/2018